Search found 9 matches

by pika
Mon Apr 30, 2007 4:46 am
Forum: WC3XP - General Discussion and Help
Topic: Mysql Problem: Lost connection to MySQL
Replies: 2
Views: 7341

Mysql Problem: Lost connection to MySQL

Metamod v1.19 2006-04-17 (5:13) meta list Currently loaded plugins: description stat pend file vers src load unlod [ 1] AMX Mod X RUN - amxmodx_mm_i386. v1.76d ini ANY ANY [ 2] POD-Bot mm RUN - podbot_mm_i386.s v3.0B18 ini Chlvl ANY [ 3] MySQL RUN - mysql_amxx_i386. v1.76b pl1 ANY ANY [ 4] Fun RUN -...
by pika
Sun Apr 08, 2007 4:27 pm
Forum: WC3XP - Bug Feedback
Topic: Displaying debug trace (plugin "warcraft3.amxx")
Replies: 1
Views: 19430

Displaying debug trace (plugin "warcraft3.amxx")

amxx version AMX Mod X 1.76d (http://www.amxmodx.org) Currently loaded modules: name version author status [ 1] MySQL 1.76b AMX Mod X Dev Team running [ 2] Fun 1.76 AMX Mod X Dev Team running [ 3] Engine 1.76 AMX Mod X Dev Team running [ 4] FakeMeta 1.76d AMX Mod X Dev Team running [ 5] GeoIP 1.76 A...
by pika
Wed Feb 07, 2007 6:29 am
Forum: Help/Support
Topic: WC3 install help
Replies: 17
Views: 11526

YamiKaitou wrote:That is a STEAM/VALVe error. You will probably find better support for that over at the steampowered.com forums
ok.

Why when i play With out wc3 mod, no problem ????

server.bglaf.org:27015 With out wc3
by pika
Tue Feb 06, 2007 8:57 pm
Forum: Help/Support
Topic: WC3 install help
Replies: 17
Views: 11526

---------------------------------------------- CRASH: Wed Feb 7 03:06:33 CET 2007 Start Line: ./hlds_i686 -game cstrike +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 12 +map de_dust2 -debug -pidfile hlds.25805.pid Using host libthread_db library "/lib/tls/libthread_db.so.1". Core was generated by `./hlds_i686 -g...
by pika
Tue Feb 06, 2007 5:38 pm
Forum: Help/Support
Topic: WC3 install help
Replies: 17
Views: 11526

I have this problem L 02/06/2007 - 23:49:05: Log file started (file "cstrike/addons/amx/logs/error0206.log") (game "cstrike") (amx "2006.3") L 02/06/2007 - 23:49:05: [AMX Error] Plugin: warcraft3.amx - Error: Native not found: block_message - Check your modules.ini and your modules folder. meta vers...
by pika
Sat Feb 03, 2007 3:31 pm
Forum: Help/Support
Topic: WC3 install help
Replies: 17
Views: 11526

Do as it says, press Win+R and type in hlds_run -debug ---------------------------------------------- CRASH: Sat Feb 3 21:52:53 CET 2007 Start Line: ./hlds_i686 -game cstrike +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 32 +map de_dust2 -debug -pidfile hlds.3869.pid Using host libthread_db library "/lib/tls/lib...
by pika
Sat Feb 03, 2007 3:18 pm
Forum: Help/Support
Topic: WC3 install help
Replies: 17
Views: 11526

Thanks, Am i have one problem When i connect on my server ./hlds_run: line 424: 32340 Segmentation fault $HL_CMD Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this pro blem Sat Feb 3 21:26:30 CET 2007: Server restart in 10 seconds i cant connect
by pika
Sat Feb 03, 2007 11:11 am
Forum: WC3XP - General Discussion and Help
Topic: i need help for wc3 install
Replies: 2
Views: 7513

i need help for wc3 install

h1145876:/home/nullsoft/hlds# ./hlds_run -game cstrike +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 12 +map de_dust2 Auto detecting CPU Using Pentium II Optimised binary. Auto-restarting the server on crash Console initialized. scandir failed:/home/nullsoft/hlds/./valve/SAVE scandir failed:/home/nullsoft/hlds/....
by pika
Sat Feb 03, 2007 9:15 am
Forum: Help/Support
Topic: WC3 install help
Replies: 17
Views: 11526

WC3 install help

scandir failed:/home/pika/hlds/./valve/SAVE scandir failed:/home/pika/hlds/./platform/SAVE L 02/03/2007 - 14:51:13: -------- Mapchange to de_aztec -------- L 02/03/2007 - 14:51:13: [AMXX] Plugin "telemenu.amxx" failed to load: Module "fun" required for plugin. Check modules.ini. L 02/03/2007 - 14:51...