Page 1 of 1

Chat Bug

Posted: Sat Sep 24, 2005 5:07 pm
by axyo
I have:
AMXX 1.60
WAR3 2.6.3

When the players type anything like (war3menu,changerace,skillsinfo etc.)
nothing happens :(
but when we try it in console, it works

just though you should know, oh yah i know its early for bugs but just though you should know

Posted: Tue Sep 27, 2005 9:11 am
by Lazarus Long
Can you please tell me if they type the commands with a slash '/', for instance /war3menu does it work?

Posted: Sun Oct 16, 2005 1:54 pm
by Lazarus Long
I'm assuming this is related to the need of using the '/' in front of commands that I introduced in 2.6.2 by mistake, so I'm closing it since it is fixed for 2.6.4.

If not then PM me to reopen it.