Server crashes with War3FT enabled.

Read log files for errors! If this fails, come here for help

Moderator: Forum Moderator

Post Reply
zebr
Peon
Posts: 4
Joined: Wed Jan 18, 2006 7:53 am
Location: Kiev, UA
Contact:

Server crashes with War3FT enabled.

Post by zebr » Wed Jan 18, 2006 8:14 am

Hello (:
I have cs1.6 dedicated server running on FreeBSD 6.0 RELEASE with linux_compat.
amxx - 1.6.0
metamod - 1.18
cheating death 4.21.0
and bunch of plugins
ATAC 2.5.5.0
ATAC Config 1.1.06
Admin Base 1.60
Admin Commands 1.60
Admin Help 1.60
Maps Menu 1.60
Anti Flood 1.60
Admin Votes 1.60
NextMap 1.60
TimeLeft 1.60
Pause Plugins 1.60
Stats Configurati 1.60
StatsX 1.60
CS Misc. Stats 1.60
CS Stats Logging 1.60
AutoDeathmatch(X) 0.15b
Warcraft 3 Frozen 2.3.0 (the same thing goes with 2.2.9)
17 plugins, 17 running

server starts perfectly, but when user connects it simply crashes with segmentation fault (core dumped)

while running with -debug i can get debug.log which is attached below (packed with gzip)

I tried to recompile both versions of war3ft (2.3.0 and 2.2.9) but that hadn't solved the problem

Gratefull to any help.
Attachments
debug.tar
debug.log
(1.71 KiB) Downloaded 168 times

b_p
Peon
Posts: 1
Joined: Fri Nov 11, 2005 2:44 pm
Location: Baerlin

Post by b_p » Wed Jan 18, 2006 8:46 am

hi

i tried anything you did, too zebr but i have a different error.

cs1.6 dedicated server running debian sarge.

standard plugins - all running.

all needed modules activated (mysql,fakemeta) for 2.3.0 and the wc3module (only) for 2.2.9.

our server starts and is running as long as a client connects to the server.

this is our error:

Code: Select all

./hlds_run: line 423:  2803 Speicherzugriffsfehler  (core dumped) $HL_CMD
Failed to read a valid object file image from memory.
Cannot access memory at address 0x40016ec8
debug.cmds:1: Error in sourced command file:
Cannot access memory at address 0xbfffdd2c

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3159
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Post by Geesu » Wed Jan 18, 2006 1:35 pm

Turn off war3ft module, its no longer needed...
No Support via PM

zebr
Peon
Posts: 4
Joined: Wed Jan 18, 2006 7:53 am
Location: Kiev, UA
Contact:

Post by zebr » Thu Jan 19, 2006 7:29 am

while using 2.3.0 i turn off wa3ft module, but get the same
2.2.9 asks for it

P.S. I'll try to upgrade and reinstall linux_compat... :|

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Post by Striker » Thu Jan 19, 2006 8:00 am

I have the same problem with amd64 Suse 10.0.

WC3FT is working fine on 32 bit BUT with 64 bit every time when a player connect: server crash.

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3159
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Post by Geesu » Thu Jan 19, 2006 8:30 am

I would suggest posting on amxx forums?
No Support via PM

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Post by Striker » Thu Jan 19, 2006 9:58 am

hm,

but this is a WC3FT Mod Problem, other Plugins are working fine.

I don't know what could cause a servercrash.

zebr
Peon
Posts: 4
Joined: Wed Jan 18, 2006 7:53 am
Location: Kiev, UA
Contact:

Post by zebr » Thu Jan 19, 2006 10:11 am

yeahp... other plugins are working

i commented out warft plugin and everything worked fine

and it's strange but i've never encountered problems while using war3x or war3, only war3ft

P.S. portupgrade of linux_base-rh-9 finished successfully but nothing changed

P.P.S. I think i'm going to roll back to amxx 1.0.1 and war3ft 2.1.6 - those are working fine on second server (but i've got win2k3 there)

zebr
Peon
Posts: 4
Joined: Wed Jan 18, 2006 7:53 am
Location: Kiev, UA
Contact:

Post by zebr » Thu Jan 19, 2006 10:55 am

So here it is:
amxx 1.0.1 and war3ft 2.1.6 -works great (:

But the problem with 2.30 is still current :(

User avatar
*ZhG*RasterMan
Militia
Posts: 66
Joined: Fri Sep 23, 2005 7:58 am
Location: Luton, UK
Contact:

Post by *ZhG*RasterMan » Sat Jan 21, 2006 2:49 am

I use debian Sarge and have no problems :D
These are the plugins I'm running..........

Amxx 1.60
deagsmapmanage230b
warcraft3FT
uaio_admin
uaio_manager
amxx_atac.2.5.5.1a
amxx_atac_cfg
swear_replacement
no_reconnect
hpk
pbk
map_cvars
amx_ejl_dice
public_rules
Image

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Post by Striker » Sat Jan 21, 2006 6:16 am

Are you using amd64 binary's ?

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Post by Striker » Sat Jan 21, 2006 10:40 am


User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3159
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Post by Geesu » Mon Jan 23, 2006 11:24 am

Awesome, thanks for doing this Striker, glad we determined the problem :)
No Support via PM

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Post by Striker » Mon Jan 23, 2006 4:58 pm

BAILOPAN wrote:Thanks for notifying me of this. I'll remove support for those functions in the AMD64 builds.
ohmm.. so FT_query_client is not possible for amd64 any more ?

is there a workaround ?

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3159
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Post by Geesu » Mon Jan 23, 2006 7:46 pm

not if they don't support it (valve didn't implement it)
No Support via PM

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Post by Striker » Tue Jan 24, 2006 1:39 am

Is there no workaround possible like a task which set minmodels every x seconds to 0 - or check this if it is already set ?

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3159
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Post by Geesu » Tue Jan 24, 2006 10:52 am

no
No Support via PM

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Post by Striker » Tue Jan 24, 2006 1:04 pm

man... this sucks!

now I have to modify my wc3mod again because I hate this cl_minmodels "1" - fuckers.

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Post by Striker » Tue Jan 24, 2006 1:45 pm

Geesu,

is this a good way to protect servers for cl_minmodels guys ?

( attachment )
Attachments
wc3_cvar_blocker.sma
(943 Bytes) Downloaded 125 times

User avatar
ferret
Lead Warcraft 3 XP Developer
Posts: 422
Joined: Wed Jul 06, 2005 8:20 am
Location: Atlanta, GA
Contact:

Post by ferret » Tue Jan 24, 2006 1:52 pm

By the way, guys. I thought you might want to know something about the 64-bit binaries:

They are almost a year out of date. VALVe has not updated them since around May last year. They do not have VAC2 or any of the most recent updates. If you want VAC2 and whatever other updates they've made, you MUST run the 32-bit binary.
-< www.gamehavoc.com >-

Lazarus Long: And I know you didn't because the Server Files are version 2.2.6 and the file you posted is version 2.2.5, so do as I told you above and don't ever lie to me again or help is gone!

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3159
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Post by Geesu » Wed Jan 25, 2006 7:10 pm

woa damn I didn't realize that, thanks for the info ferret... I wonder why they haven't..

Striker that should work
No Support via PM

Post Reply