Excuse me but I've got one strange problem

Read log files for errors! If this fails, come here for help

Moderator: Forum Moderator

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Re: Excuse me but I've got one strange problem

Postby Geesu » Tue Jan 06, 2009 4:05 pm

No Support via PM

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Re: Excuse me but I've got one strange problem

Postby Striker » Tue Jan 06, 2009 4:39 pm

I got this error with an old AMXX (also an very old wc3-version) too.

I fixed it with changing (edited to work with wc3ft 3.0)

Code: Select all

// Register forwards (from fakemeta)
register_forward( FM_TraceLine   , "TRIGGER_TraceLine");


to

Code: Select all

// Register forwards (from fakemeta)
register_forward( FM_TraceLine   , "TRIGGER_TraceLine", 1);


Don't know if it will work here also...

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Re: Excuse me but I've got one strange problem

Postby Geesu » Wed Jan 07, 2009 11:41 am

Interesting... Is this a current problem in 3.0? And what does adding the 1 do?
No Support via PM

User avatar
Striker
Footman
Posts: 106
Joined: Thu Jul 07, 2005 2:40 pm
Location: Duisburg, Germany
Contact:

Re: Excuse me but I've got one strange problem

Postby Striker » Tue Jan 13, 2009 1:00 pm

Geesu wrote:Interesting... Is this a current problem in 3.0? And what does adding the 1 do?


I don't have this problem with 3.0...

Code: Select all

register_forward ( forwardType, callback[], [ post = 0 ] )

If post is set to 1, the function is a "POST" function in metamod, which means that it is called AFTER the engine has called the original. This also means you cannot block the original function.


Return to “Help/Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest