Added anti-SPAM shit

General discussion about Warcraft MODs for CS/CZ/DOD

Moderator: Forum Moderator

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Added anti-SPAM shit

Postby Geesu » Thu Sep 24, 2009 1:33 pm

We'll see if it works, sorry it's been so bad here guys.
No Support via PM

supergreg
Peon
Posts: 11
Joined: Wed Nov 08, 2006 12:33 pm

Re: Added anti-SPAM shit

Postby supergreg » Fri Sep 25, 2009 7:50 am

Thanks. Maybe a "report post to moderator" could be of use as well? I see a couple posts like this which most likely are spam, but doesn't look like it at first glance.

supergreg
Peon
Posts: 11
Joined: Wed Nov 08, 2006 12:33 pm

Re: Added anti-SPAM shit

Postby supergreg » Sat Oct 10, 2009 6:21 am

Sigh, I guess I'll remove my subscription for this thread. Was hoping for a positive reply.

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Re: Added anti-SPAM shit

Postby Geesu » Thu Oct 22, 2009 9:38 am

Updated the forums from 3.0.1 to 3.0.5 today, hopefully that helps some. Also going to take a look @ these new captcha things on phpbb.com
No Support via PM

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Re: Added anti-SPAM shit

Postby Geesu » Wed Aug 31, 2011 4:31 pm

Just deleted and banned a shit ton of douches. Also improved the anti-SPAM stuff a bit, hopefully it will work a bit better.

Hope everyone is doing well!
No Support via PM

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Re: Added anti-SPAM shit

Postby Geesu » Thu Sep 08, 2011 1:28 pm

God how in the shit are they getting in? They have to have humans registering somehow to circumvent these methods
No Support via PM

User avatar
Mordekay
Peon
Posts: 6
Joined: Sun Jan 22, 2012 3:34 pm

Re: Added anti-SPAM shit

Postby Mordekay » Sun Jan 22, 2012 3:36 pm

You could at least leave my account active :( I hate reregistering it all the time.
And that favourite colour thing is maybe not working. I choose red but that does not work. I tried orange and that worked.


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest