WAR3X v1.0.3 (DOWNLOAD HERE) - Source Included

War3x announcements and releases, download the plugin here

Moderator: Forum Moderator

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

WAR3X v1.0.3 (DOWNLOAD HERE) - Source Included

Postby Geesu » Wed Aug 02, 2006 12:21 pm

This is the latest release for AMX X 1.75.

* Server crashes fixed
* Compiled for amxx 1.75
Attachments
WAR3X_v1.0.3_complete.zip
This includes AMX X 1.75a and metamod-p 1.19. To install you need to extract this and change your liblist.gam to point to metamod.
(8.72 MiB) Downloaded 70746 times
WAR3X_v1.0.3_minimum.zip
This contains the war3x files, you will need to install amxx/metamod
(1.51 MiB) Downloaded 11346 times
WAR3X_v1.0.3_source.zip
This contains the war3x source code only for v1.0.3
(118.43 KiB) Downloaded 4763 times
No Support via PM

User avatar
dragonball
Peon
Posts: 4
Joined: Sun Feb 05, 2006 6:28 pm
Location: tueyxbsw
Contact:

Postby dragonball » Wed Aug 02, 2006 12:41 pm

Thx Geesu! :lol:
Warcraft III

User avatar
dragonball
Peon
Posts: 4
Joined: Sun Feb 05, 2006 6:28 pm
Location: tueyxbsw
Contact:

Postby dragonball » Wed Aug 02, 2006 1:43 pm

I get this Bug!.This is Bug Exp? How to fix? thx :cry:
Attachments
untitled.JPG
untitled.JPG (32.91 KiB) Viewed 107352 times
Warcraft III

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Wed Aug 02, 2006 3:32 pm

That's not a bug it's a feature :P

I'll look into it :P
No Support via PM

User avatar
dragonball
Peon
Posts: 4
Joined: Sun Feb 05, 2006 6:28 pm
Location: tueyxbsw
Contact:

Postby dragonball » Wed Aug 02, 2006 5:01 pm

oh! i thinhk this is bug of war3x_startlevel_first = "4" in war3x!!.But now i was changed it to "0" and this my Server is working nice :)
Warcraft III

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Wed Aug 02, 2006 9:37 pm

o shit nice, i'll look at that.. thanks!!!
No Support via PM

Agent-r00tk1t
Peon
Posts: 2
Joined: Sun Aug 06, 2006 3:15 pm
Location: London, UK

Postby Agent-r00tk1t » Sun Aug 06, 2006 3:29 pm

I've tried installing this.. But enountered problems.. Setup is as follows:

CS 1.6
AMX-X 1.75a
Metamod 1.19p28
Modules:
fun
engine
fakemeta
mysql
cstrike
csx

First of all, trying to run war3x_help I get:

Code: Select all

22:29:28 war3x_help
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [war3x.amxx] RACE1_SKILL0_DESC
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: String formatted incorrectly - parameter 6 (total 5)
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "war3x.amxx")
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX] Run time error 25: parameter error
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX]    [0] language.inl::LANG_GetSkillDesc (line 155)
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX]    [1] help.inl::HELP_description_racial (line 727)
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX]    [2] help.inl::HELP_create_files (line 632)
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX]    [3] help.inl::HELP_generate (line 11)


Also /skills doesn't work unless you don't choose a race.
/war3xhelp or war3help whichever it is doesn't ever work.

shopmenu and levels seem to work ok...

Any ideas?

ThiZz2^
Peon
Posts: 10
Joined: Sun Jul 09, 2006 12:23 pm
Contact:

Postby ThiZz2^ » Sat Aug 12, 2006 12:37 am

I didnt really get how do I install this?

I think it has a bug or I just didnt install it correctly. Also I cant access the Admin Menu even though I did it correctly in the configs/user.

Image
Image

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Sun Aug 13, 2006 11:36 am

It may be a bug on our part, you installed the latest war3x.txt into your data/lang folder right?
No Support via PM

User avatar
Ionutz
Peon
Posts: 1
Joined: Tue Mar 21, 2006 3:51 pm

Postby Ionutz » Sun Aug 13, 2006 1:29 pm

I have the same problems like Agent when I run war3x_help command:

Code: Select all

L 08/13/2006 - 21:56:28: [war3x.amxx] RACE1_SKILL0_DESC
L 08/13/2006 - 21:56:29: String formatted incorrectly - parameter 6 (total 5)
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "war3x.amxx")
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX] Run time error 25: parameter error
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX]    [0] language.inl::LANG_GetSkillDesc (line 155)
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX]    [1] help.inl::HELP_description_racial (line 727)
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX]    [2] help.inl::HELP_create_files (line 632)
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX]    [3] shared.inl::WAR3_map_start (line 1381)


I checked and I have war3x.txt in data/lang amxx folder.

Details:

Code: Select all

meta version
Metamod v1.19  2006-04-17 (5:13)
by Will Day <willday@metamod.org>
   http://www.metamod.org/
compiled: Apr 17 2006, 19:08:34 +0200 (optimized)


Code: Select all

amxx version
AMX Mod X 1.75a (http://www.amxmodx.org)
Authors: David "BAILOPAN" Anderson, Pavol "PM OnoTo" Marko
        Felix "SniperBeamer" Geyer, Jonny "Got His Gun" Bergstrom
        Lukasz "SidLuke" Wlasinski, Christian "Basic-Master" Hammacher
        Borja "faluco" Ferrer
Compiled: Jul  4 2006, 14:28:42
Core mode: JIT+ASM32

amxx modules
Currently loaded modules:
      name                    version  author               status
 [ 1] MySQL                   1.75     AMX Mod X Dev Team   running
 [ 2] Fun                     1.75     AMX Mod X Dev Team   running
 [ 3] Engine                  1.75     AMX Mod X Dev Team   running
 [ 4] CStrike                 1.75     AMX Mod X Dev Team   running
 [ 5] CSX                     1.75     AMX Mod X Dev Team   running
5 modules, 5 correct


Any help is welcomed.

Thanks.

PS: if someone has the help files generated, maybe can upload the files somewhere and post here the link.

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Sun Aug 13, 2006 8:12 pm

The generated help files aren't used anymore...
No Support via PM

Agent-r00tk1t
Peon
Posts: 2
Joined: Sun Aug 06, 2006 3:15 pm
Location: London, UK

Postby Agent-r00tk1t » Mon Aug 14, 2006 6:59 pm

Geesu wrote:The generated help files aren't used anymore...
Well.. The error I was seeing a lot of also was:

Code: Select all

L 08/15/2006 - 02:45:06: [war3x.amxx] RACE1_SKILL0_DESC
Not sure if that is more helpful?

In any case /skill only works if I don't choose a race.

/war3help doesn't work at all.

However /shopmenu etc DO work and the special powers seem to as well. So it's most odd and seems to be purely a language issue.

pwntown
Peon
Posts: 1
Joined: Thu Aug 17, 2006 10:27 pm

HELP

Postby pwntown » Thu Aug 17, 2006 10:29 pm

can someone please give me complete directions for installation of the wc3mod for source. i have a server and i dont no how to install it in the ftp files

User avatar
YamiKaitou
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 1925
Joined: Wed Feb 01, 2006 4:33 pm
Contact:

Postby YamiKaitou » Thu Aug 17, 2006 10:37 pm

This is not advalible for source. For the Source version of WC3, it is not found here. Not sure where it can be found

EDIT: view this topic, http://wc3mods.net/forums/viewtopic.php?t=1152
Image

No support via PM or Email

|)yn@stY
Peon
Posts: 3
Joined: Thu Aug 17, 2006 1:04 pm

Help Menus Dont work??

Postby |)yn@stY » Fri Aug 18, 2006 2:44 am

I installed everything right...But...None of the help files work..And i kno it isnt me, cuz it works fine.But its like its missing Files? i went thru and went thru but when i type skillsinfo it comes up with a popup saying (addons/amxmodx/configs/war3x/help/(Race initials).html


Help Please

User avatar
YamiKaitou
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 1925
Joined: Wed Feb 01, 2006 4:33 pm
Contact:

Postby YamiKaitou » Fri Aug 18, 2006 7:20 am

That has already been answered in this topic
Image

No support via PM or Email

|)yn@stY
Peon
Posts: 3
Joined: Thu Aug 17, 2006 1:04 pm

Postby |)yn@stY » Fri Aug 18, 2006 4:36 pm

Im stupid...Where :oops:

User avatar
YamiKaitou
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 1925
Joined: Wed Feb 01, 2006 4:33 pm
Contact:

Postby YamiKaitou » Fri Aug 18, 2006 8:48 pm

Geesu wrote:The generated help files aren't used anymore...


Right here. If you searched this topic, you would of found it
Image

No support via PM or Email

|)yn@stY
Peon
Posts: 3
Joined: Thu Aug 17, 2006 1:04 pm

Postby |)yn@stY » Sat Aug 19, 2006 4:19 pm

lol My bad..So what are we supposed to do about The help for everything then? Cuz there isnt no documentation In the downloads that tell u nething

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Sun Aug 20, 2006 1:10 pm

It's a bug you can't do anything
No Support via PM

Darky
Peon
Posts: 2
Joined: Fri Aug 18, 2006 3:46 am

A few bugs

Postby Darky » Mon Aug 21, 2006 5:01 am

i skimed through the sources for a few mins to try to solve a few simple bugs and although you probably have already found the ml_notfound problem and solved it, i'll mention it

Code: Select all

new szMenuId[16];
for ( new i = 1; i <= TOTAL_OPTIONS - 1; i++ )
{ WAR3_get_onoff( id, g_PlayerOptions[id][i - 1], szOnOff );
formatex( szMenuId, 15, "MENU_PLAYEROPTIONS_%d", i );

the thing is "menu_playeroptions_x" has in fact 20 characters not 15 :wink: so this solved it

Code: Select all

new szMenuId[21];
for ( new i = 1; i <= TOTAL_OPTIONS - 1; i++ )
{WAR3_get_onoff( id, g_PlayerOptions[id][i - 1], szOnOff );
formatex( szMenuId, 20, "MENU_PLAYEROPTIONS_%d", i );


moving over to more serious problems, i have installed the plugin on a linux OS(althought i don't think it has anything to do with it) the ULTIMATE tends to go from 20 seconds till ready to -infinity and still not ready


P.S. couldn't help but notice

Code: Select all

//        case 8:     menu_AdminOptions( id );

and that in fact it doesn't quite exist anywhere :roll:

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Mon Aug 21, 2006 12:24 pm

Thanks for the bug catch.. I probably wouldn't have noticed it.. Admin menu doesn't exist... thats why :)
No Support via PM

Darky
Peon
Posts: 2
Joined: Fri Aug 18, 2006 3:46 am

Postby Darky » Mon Aug 21, 2006 1:23 pm

any news on the ultimate bug ?

tell me if i'm the only one who has it , so that i'll try to solve it myself if that's the case... :?

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Mon Aug 21, 2006 4:40 pm

I hadn't seen that before, it wouldn't surprise me, but I think you're the first to report it
No Support via PM

HULLDUCK
Peon
Posts: 2
Joined: Thu Oct 27, 2005 3:24 pm
Location: MD
Contact:

Postby HULLDUCK » Tue Aug 22, 2006 11:28 am

Has the - xp bug been fixed yet. Cause its happened to me 3 times in the last 18 hours -- and I have just reset xp to redo it... but it happens again. Anything yet?!

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Tue Aug 22, 2006 2:23 pm

I recall someone mentioning it.. turn off the autoXP and see if that fixes it ?
No Support via PM

HULLDUCK
Peon
Posts: 2
Joined: Thu Oct 27, 2005 3:24 pm
Location: MD
Contact:

Postby HULLDUCK » Tue Aug 22, 2006 3:14 pm

wheres autoxp?

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Tue Aug 22, 2006 6:53 pm

in config file
No Support via PM

~Hyatt
Peon
Posts: 1
Joined: Fri Aug 25, 2006 1:22 pm

Postby ~Hyatt » Fri Aug 25, 2006 7:36 pm

hello i love the mod and i have played eariler versions in the past but i just got a clean server a few days ago, it is clean and bare bones.

we used the wc3x complete to install the plugin, copy and pasted everything, fixed the users.ini, and we changed the liblist.gam to point to metamod. now when we run amx_plugins it says that wc3 is running with no errors, but wc3 never actually comes up. we can't changerace, or use the menus etc, the mod doesnt run.

do you have any ideas to what might be the issue? cause i have been troubleshooting and i cant think of anything more to do.

thank you

User avatar
Geesu
<b>King of the world!</b>
Posts: 3158
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:24 pm
Contact:

Postby Geesu » Fri Aug 25, 2006 7:45 pm

OK locking this, pls post in help/support not in this thread
No Support via PM


Return to “Announcements and Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest