Page 1 of 1

WAR3X v1.0.3 (DOWNLOAD HERE) - Source Included

Posted: Wed Aug 02, 2006 12:21 pm
by Geesu
This is the latest release for AMX X 1.75.

* Server crashes fixed
* Compiled for amxx 1.75

Posted: Wed Aug 02, 2006 12:41 pm
by dragonball
Thx Geesu! :lol:

Posted: Wed Aug 02, 2006 1:43 pm
by dragonball
I get this Bug!.This is Bug Exp? How to fix? thx :cry:

Posted: Wed Aug 02, 2006 3:32 pm
by Geesu
That's not a bug it's a feature :P

I'll look into it :P

Posted: Wed Aug 02, 2006 5:01 pm
by dragonball
oh! i thinhk this is bug of war3x_startlevel_first = "4" in war3x!!.But now i was changed it to "0" and this my Server is working nice :)

Posted: Wed Aug 02, 2006 9:37 pm
by Geesu
o shit nice, i'll look at that.. thanks!!!

Posted: Sun Aug 06, 2006 3:29 pm
by Agent-r00tk1t
I've tried installing this.. But enountered problems.. Setup is as follows:

CS 1.6
AMX-X 1.75a
Metamod 1.19p28
Modules:
fun
engine
fakemeta
mysql
cstrike
csx

First of all, trying to run war3x_help I get:

Code: Select all

22:29:28 war3x_help
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [war3x.amxx] RACE1_SKILL0_DESC
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: String formatted incorrectly - parameter 6 (total 5)
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "war3x.amxx")
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX] Run time error 25: parameter error 
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX]    [0] language.inl::LANG_GetSkillDesc (line 155)
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX]    [1] help.inl::HELP_description_racial (line 727)
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX]    [2] help.inl::HELP_create_files (line 632)
22:29:28 L 08/06/2006 - 23:31:28: [AMXX]    [3] help.inl::HELP_generate (line 11)
Also /skills doesn't work unless you don't choose a race.
/war3xhelp or war3help whichever it is doesn't ever work.

shopmenu and levels seem to work ok...

Any ideas?

Posted: Sat Aug 12, 2006 12:37 am
by ThiZz2^
I didnt really get how do I install this?

I think it has a bug or I just didnt install it correctly. Also I cant access the Admin Menu even though I did it correctly in the configs/user.

Image

Posted: Sun Aug 13, 2006 11:36 am
by Geesu
It may be a bug on our part, you installed the latest war3x.txt into your data/lang folder right?

Posted: Sun Aug 13, 2006 1:29 pm
by Ionutz
I have the same problems like Agent when I run war3x_help command:

Code: Select all

L 08/13/2006 - 21:56:28: [war3x.amxx] RACE1_SKILL0_DESC
L 08/13/2006 - 21:56:29: String formatted incorrectly - parameter 6 (total 5)
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "war3x.amxx")
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX] Run time error 25: parameter error
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX]    [0] language.inl::LANG_GetSkillDesc (line 155)
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX]    [1] help.inl::HELP_description_racial (line 727)
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX]    [2] help.inl::HELP_create_files (line 632)
L 08/13/2006 - 21:56:29: [AMXX]    [3] shared.inl::WAR3_map_start (line 1381)
I checked and I have war3x.txt in data/lang amxx folder.

Details:

Code: Select all

meta version
Metamod v1.19  2006-04-17 (5:13)
by Will Day <willday@metamod.org>
   http://www.metamod.org/
compiled: Apr 17 2006, 19:08:34 +0200 (optimized)

Code: Select all

amxx version
AMX Mod X 1.75a (http://www.amxmodx.org)
Authors: David "BAILOPAN" Anderson, Pavol "PM OnoTo" Marko
        Felix "SniperBeamer" Geyer, Jonny "Got His Gun" Bergstrom
        Lukasz "SidLuke" Wlasinski, Christian "Basic-Master" Hammacher
        Borja "faluco" Ferrer
Compiled: Jul  4 2006, 14:28:42
Core mode: JIT+ASM32

amxx modules
Currently loaded modules:
      name                    version  author               status
 [ 1] MySQL                   1.75     AMX Mod X Dev Team   running
 [ 2] Fun                     1.75     AMX Mod X Dev Team   running
 [ 3] Engine                  1.75     AMX Mod X Dev Team   running
 [ 4] CStrike                 1.75     AMX Mod X Dev Team   running
 [ 5] CSX                     1.75     AMX Mod X Dev Team   running
5 modules, 5 correct
Any help is welcomed.

Thanks.

PS: if someone has the help files generated, maybe can upload the files somewhere and post here the link.

Posted: Sun Aug 13, 2006 8:12 pm
by Geesu
The generated help files aren't used anymore...

Posted: Mon Aug 14, 2006 6:59 pm
by Agent-r00tk1t
Geesu wrote:The generated help files aren't used anymore...
Well.. The error I was seeing a lot of also was:

Code: Select all

L 08/15/2006 - 02:45:06: [war3x.amxx] RACE1_SKILL0_DESC
Not sure if that is more helpful?

In any case /skill only works if I don't choose a race.

/war3help doesn't work at all.

However /shopmenu etc DO work and the special powers seem to as well. So it's most odd and seems to be purely a language issue.

HELP

Posted: Thu Aug 17, 2006 10:29 pm
by pwntown
can someone please give me complete directions for installation of the wc3mod for source. i have a server and i dont no how to install it in the ftp files

Posted: Thu Aug 17, 2006 10:37 pm
by YamiKaitou
This is not advalible for source. For the Source version of WC3, it is not found here. Not sure where it can be found

EDIT: view this topic, viewtopic.php?t=1152

Help Menus Dont work??

Posted: Fri Aug 18, 2006 2:44 am
by |)yn@stY
I installed everything right...But...None of the help files work..And i kno it isnt me, cuz it works fine.But its like its missing Files? i went thru and went thru but when i type skillsinfo it comes up with a popup saying (addons/amxmodx/configs/war3x/help/(Race initials).html


Help Please

Posted: Fri Aug 18, 2006 7:20 am
by YamiKaitou
That has already been answered in this topic

Posted: Fri Aug 18, 2006 4:36 pm
by |)yn@stY
Im stupid...Where :oops:

Posted: Fri Aug 18, 2006 8:48 pm
by YamiKaitou
Geesu wrote:The generated help files aren't used anymore...
Right here. If you searched this topic, you would of found it

Posted: Sat Aug 19, 2006 4:19 pm
by |)yn@stY
lol My bad..So what are we supposed to do about The help for everything then? Cuz there isnt no documentation In the downloads that tell u nething

Posted: Sun Aug 20, 2006 1:10 pm
by Geesu
It's a bug you can't do anything

A few bugs

Posted: Mon Aug 21, 2006 5:01 am
by Darky
i skimed through the sources for a few mins to try to solve a few simple bugs and although you probably have already found the ml_notfound problem and solved it, i'll mention it

Code: Select all

new szMenuId[16];
for ( new i = 1; i <= TOTAL_OPTIONS - 1; i++ )
{ WAR3_get_onoff( id, g_PlayerOptions[id][i - 1], szOnOff );
formatex( szMenuId, 15, "MENU_PLAYEROPTIONS_%d", i );
the thing is "menu_playeroptions_x" has in fact 20 characters not 15 :wink: so this solved it

Code: Select all

new szMenuId[21];
for ( new i = 1; i <= TOTAL_OPTIONS - 1; i++ )
{WAR3_get_onoff( id, g_PlayerOptions[id][i - 1], szOnOff );
formatex( szMenuId, 20, "MENU_PLAYEROPTIONS_%d", i );
moving over to more serious problems, i have installed the plugin on a linux OS(althought i don't think it has anything to do with it) the ULTIMATE tends to go from 20 seconds till ready to -infinity and still not ready


P.S. couldn't help but notice

Code: Select all

//        case 8:     menu_AdminOptions( id );
and that in fact it doesn't quite exist anywhere :roll:

Posted: Mon Aug 21, 2006 12:24 pm
by Geesu
Thanks for the bug catch.. I probably wouldn't have noticed it.. Admin menu doesn't exist... thats why :)

Posted: Mon Aug 21, 2006 1:23 pm
by Darky
any news on the ultimate bug ?

tell me if i'm the only one who has it , so that i'll try to solve it myself if that's the case... :?

Posted: Mon Aug 21, 2006 4:40 pm
by Geesu
I hadn't seen that before, it wouldn't surprise me, but I think you're the first to report it

Posted: Tue Aug 22, 2006 11:28 am
by HULLDUCK
Has the - xp bug been fixed yet. Cause its happened to me 3 times in the last 18 hours -- and I have just reset xp to redo it... but it happens again. Anything yet?!

Posted: Tue Aug 22, 2006 2:23 pm
by Geesu
I recall someone mentioning it.. turn off the autoXP and see if that fixes it ?

Posted: Tue Aug 22, 2006 3:14 pm
by HULLDUCK
wheres autoxp?

Posted: Tue Aug 22, 2006 6:53 pm
by Geesu
in config file

Posted: Fri Aug 25, 2006 7:36 pm
by ~Hyatt
hello i love the mod and i have played eariler versions in the past but i just got a clean server a few days ago, it is clean and bare bones.

we used the wc3x complete to install the plugin, copy and pasted everything, fixed the users.ini, and we changed the liblist.gam to point to metamod. now when we run amx_plugins it says that wc3 is running with no errors, but wc3 never actually comes up. we can't changerace, or use the menus etc, the mod doesnt run.

do you have any ideas to what might be the issue? cause i have been troubleshooting and i cant think of anything more to do.

thank you

Posted: Fri Aug 25, 2006 7:45 pm
by Geesu
OK locking this, pls post in help/support not in this thread